Velkommen til GOT´s gæstebog

Tak fordi du besøgte GOT´s hjemmeside og for alle de morsomme, rørende, spidsfindige, kloge og spændende indlæg. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du er meget velkommen til at komme med idéer til hjemmesiden. Hilsen Lonnie.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Hanne Wiingaard, d. 05-09-2015
Kære Lonnie og Tom
Tak for referatet med billeder fra turen til Berlin, en dejlig tur og en god planlægning, tak for indsatsen.
Hilsen Hanne W
E-mail:
Skrevet af Sabine Falslund, d. 04-09-2015
Kære G.O.T'er.
Tusind tak for en dejlig tur med alle jer Gotter.
Det var igen rigtige gode oplevelser. Vi fik også set en del nede i Berlin by og guiden kunne fortælle meget i de dage vi var af sted. Selskabet og humøret var jo igen i top.
Sådan en god tur med så godt vejr, ih hvor var vi heldige. Tak fordi jeg igen måtte komme med.

MVH. Sabine
E-mail:
Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 31-08-2015
Det glæder mig at høre at Berlinturen gik godt. Det jeg har hørt har været positivt.
Jeg ville også gerne have deltaget, men det kunne desværre ikke lade sig gøre
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 12-06-2015
Som sædvanlig et godt arrangement med den dejlige Dyrehave og Cirkusrevyen som den bedste revy i landet. Et lille bjæf, mon ikke det kunne være godt at prøve et andet spisested?
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 11-06-2015
Hvor er det en dejlig tradition med besøg på Dyrehavsbakken! Og hvor er det herligt, at bestyrelsen står sig så godt med vejrguderne. Vi mødtes på stampladsen ved søen, som vi nød gennem et lille glas. I Cirkusrevyen havde vi orkesterpladser, så musikerne måtte sidde på scenen. Det 3. stamsted var Bondestuen, hvor vi nød den gode mad og betjening. Mange tak for det hele. Det lever helt op til sloganet: ET GODT GOT ARRANGEMENT.
E-mail:
Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 22-05-2015
Dyrene i ZOO fik sig en oplevelse, da en flok GOTere uhindret havde begivet sig ind i haven. De så ikke særlig vilde ud, men det var da et mærkeligt tidspunkt at komme på, syntes dyrene, når nu der endelig var lukket for besøgende. Før guiderne hentede os, fik vi en skål mad og en trøstebajer. (De havde ikke elefanter). Tak for en interessant, belærende og sjov aften.
E-mail:
Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 17-03-2015
GENERALFORSAMLING 2015. Velkomstbajer og velkomstord. Oplagt dirigent og beretning med humor. Flot regnskab med overraskende tusinder. Traditionel sildemad og stegt flæsk. Dygtig fotografering mellem bordene. Dejlig aften. Mange tak for det store arbejde bestyrelsen udfører.
E-mail:
Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 05-02-2015
En mand besøgte Bruun Rasmussen, og på auktionen bød han på et par dejlige sko. Han vandt auktionen og betalte beløbet. Da han kikkede nærmere på skoene, opdagede han, at det var to venstresko! Han klagede, men fik svaret:" Du kunne jo have hørt bedre efter - Auktionarius sagde flere gange INGEN HØJER`INGEN HØJER`. Tak for en interessant og hyggelig aften med GOT, Grand Old Timers.
E-mail:
Skrevet af Flemming, d. 28-01-2015
Selvom jeg selv er en del af bestyrelsen syntes jeg det var flot gjort at få et arrangement op at stå på den sorte Diamant som erstetning for en kamispassiar der blev aflyst. tak for det.
Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 16-12-2014
Alle juleGOTere ønskes en god jul og et glædeligt nytår. Stor ros for det flotte arbejde bestyrelsen udfører, og masser af ris til nisserne fordi de er til!
E-mail:
Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 12-11-2014
Så var det blevet tid til hjernetrustmøde i GOT, - anden og ånden var kommet over os. Efter den lækre spise kom vi til det "alvorlige". Flemming styrede løjerne med vanlig erfaring og vi var ofte i tvivl: "Hvordan var det nu det var?". Tak til alle for en dejlig aften, og særligt for det store arbejde med arrangementet. Nu ved vi, hvordan det var!
E-mail:
Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 24-10-2014
Der var mange, der havde fundet vej til Tøjhusmuseet, men Lonnie havde jo også sendt kort over området. 2 kompetente guider fortalte oplagt Danmarks krigshistorie. Det var noget man blev sulten af, og vi var helt oppe, da vi fik lækker frokost i Tårnet. Endnu højere var der en flot udsigt og også mulighed for at se ned på politikerne. En dejlig dag. Mange tak for arrangementet og de flotte billeder.
E-mail:
Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 28-08-2014
Det var dog en fantastisk tilslutning til
Berlinske Media, 70 sjæle var mødt op
Det var bestemt heller ikke spildt, Lisbeth Knudsen er fantastisk dygtig og vidende og ikke tilfældigt er hun Koncernchef. En dejlig middag sluttede vi af med.
Igen 12 til bestyrelsen.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 13-06-2014
80 glade og forventningsfulde Old-Timere mødte op på Bakken til Cirkusrevy med efterfølgende middag i Bondestuen. Endnu en dejlig aften. Jeg vil bare sige tak til bestyrelsen.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 12-06-2014
Det er altid godt vejr, når GOTerne indtager Dyrehavsbakken. I år regnede det godt nok, da vi begyndte ved søen, men efter "prøvetrykket" blev vejret senere rettet til en dejlig sommeraften. I Cirkusrevyen var vi med helt fremme - som sædvanligt var der sørget for gode pladser. Traditionen tro var vi bagefter i Bondestuen, uden at det iøvrigt skal give nogen bagtanker om, hvem der kommer der! Alt var som sædvanligt godt arrangeret. Vi tager hatten af, bukker og siger mange tak.
E-mail: