Quizaften


Hvordan var det nu det var 2019

Den 13. november samledes medlemmer og ledsagere igen til klubbens årlige quizaften på Mediehøjskolen.  Der er egentlig ikke noget nyt at skrive om denne aften, da den foregik som traditionen byder.           

Da det var få dage efter Mortens aften, havde Flemming Krogdahl, der stod for arrangementet, bestilt andesteg og æblekage. Finn Hurtigkarl og mandskab sørgede godt for os. Der var lækre bryster og lår der var dejlig møre. Hertil var der smukt brunede kartofler og hjemmelavet rødkål. Der var naturligvis også dejlig sauce til. Herefter kom desserten frem, gammeldags æblekage, anrettet fint i portionsglas med vaniljecreme og flødeskum på toppen. Desværre fik en hel del af os igen spist mere end godt var, da det var svært at stoppe igen.

Godt mætte og i højt humør, skulle vi så til det mere seriøse. Flemming havde fundet mange, mere eller mindre, svære spørgsmål, som var inddelt i 8 forskellige kategorier med 10 spørgsmål i hver. Vi blev fordelt ved 9 borde + køkkenet og quizzen gik i gang under megen snak, tænksomhed, diskussion og grinen. Der var 10 min. til hver kategori, som Flemming var meget striks med blev overholdt og svarene blev sendt op til det uvildige og meget retfærdige dommerpanel, der bestod af Tom Hilfling og Lonnie Laursen.  

Da der var to hold der havde lige mange point, havde Flemming lavet en lille konkurrence mellem dem. Det hold der kom nærmest på spørgsmålet om, hvor mange indbyggere der var i Danmark i 3. kvartal 2019, vandt en flaske rødvin hver. Holdet der suverænt kom på førstepladsen fik to flasker rødvin hver. 

Nu var aftenen egentlig slut, men folk skulle lige snakke færdigt og da de gode medlemmer og ledsagere altid har en masse at snakke om, havde vi igen en dejlig aften.  

 

LL