Cirkusrevyen

Cirkusrevyen 2017

Selv om klubben har mange nye arrangementer, har vi også nogle traditioner. I år havde vi et lille jubilæum, da det var 10. gang vi skulle i cirkusrevyen og de 80 billetter klubben havde til rådighed blev hurtigt udsolgt.

Vi mødtes som sædvanligt ved søen ved 16 tiden, hvor revybilletterne blev uddelt mens vi nød et glas kold og perlende cavas, og udsigten over søen blev nydt i det skønneste solskinsvejr. Der blev hilst på hverandre og snakken gik lystigt, som den altid gør, når Oldtimerne er sammen.                                                                                                                                           I god tid begav vi os til cirkusteltet, hvor forestillingen skulle begynde kl. 17. Der var nogen forsinkelse, for rigtig mange skulle ind og se revyen. Efter vi rigtig havde moret os, gik vi lidt rundt på Bakken for at få mere appetit og få tiden til at gå til kl. 20, hvor der var dækket pænt op til os. Vi spiste igen i ”Bondestuen”, hvor vi blev hjerteligt modtaget. (Nu er det lige som om de kender os.)                                      Middagen her er også en tradition: Rejecocktail med masser af rejer og helt frisk salat til forret og lækker mør kalveculotte med tilbehør og rødvinssauce til hovedret. Vi afsluttede med kaffe. Efterfølgende ville nogle stadig holde traditionerne i hævd og skulle have en stor is udenfor.                          

Sådan en dejlig eftermiddag og aften får desværre hurtigt en ende, sådan er det når man er i godt selskab og det er vi, når vi er sammen med Oldtimerne og deres ledsagere.

LL