Fra bastion til bryghus

Kgl. Lapidarium. Onsdag den 19 oktober kl: 10:50 d.å. Christian 4.s Bryghus Frederiksholms Kanal 29 - Vi mødes ved porten til gården.

Følg med på en rundvisning om hvordan de danske konger brugte skulpturer til at manifestere deres magt, ude i byens rum blandt undersåtterne, så høj som lav fik deres herskere at se, som gigantiske monumenter, omgivet af magisk mytologi. Efter mange år under åben himmel gik de gamle skulpturer i forfald og blev derfor erstattet af nyhuggede versioner. Men originalerne kan ses i Christian 4.s gamle bryghus, som har fået en ny funktion som ”lapidarium” en kirkegård for gamle skulpturer. Eller snarere et Himmerige  for her mødes skulpturerne igen og står parat med alle deres fantastiske fortællinger, som du nu får chancen til at lytte med på. Mødested Porten til gården

Frokostent indtager vi hos: Restaurant ”KARLA” Det er en lille gåtur, på ca. 10 minutter til Dantesplads 1 1556 Kbh. Her er der bestilt bord til Kl.:13:00.

FROKOST Menu Karla-sild, pandestegt rødspætte filé, graved laks, hønsesalat, flæskesteg, samt brie. Efterfølgende kaffe.

Hele dette spændende arrangement koster for medlemmer kr. 295,- og for ledsager kr: 375,- .p.p. Tilmelding til: LL Senest den: 12 oktober mail eller mob. Se medlems fortegnelsen.

Kærlig hilsen

Bestyrelsen, Jens-Peter Jacobsen