Hvordan har de grå hjerneceller det?

HAR DU NERVERNE I ORDEN ?? TØR DU DELTAGE I DENNE HYPER SPÆNDENDE KONKURRENCE

Hvordan var det nu det var” Så er det tid nu til at teste din paratviden Onsdag den 10. november 2021 kl. 17.30 Vi mødes nede i kantinen på Mediehøjskolen.

Bemærk venligst at adgang til kantinen skal ske via døren til kantinen i gården. Det vil ikke være muligt at komme ind via hoveddøren.

Arrangementet starter med en af Finn Hurtigkarl’s gourmetmenuer, som også i år, da det er selve mortens aften, bliver andesteg med det hele efterfulgt af dejlig æblekage. Hans middage plejer jo at være særdeles velsmagende, så det kan man roligt glæde sig til. Efter maden er der kaffe. Drikkevarer er for deltagernes egen regning, men til de sædvanlige overkommelige højskolepriser.

Efter middagen har quizledelsen opdelt deltagerne i hold af 5 – 6 personer, der fordeles ved de runde borde. Efter en orientering om de meget svære regler for aftenens quiz, starter kampen om de fine vinpræmier, der er til vinderholdene. Da det er en quiz om paratviden, er hjælpematerialer ikke tilladt (man må heller ikke ringe til en ven). Quizledelsen har Tom og Lonnie som dommere, der vil sørge for, at alt kommer til at gå efter reglerne.

Prisen er sat til kr. 250,00 for medlemmer og kr. 300,00 for ledsagere. Tilmeldingen sker til Flemming på mail eller telefon ( se medlemfortegnelsen ), så den er i hænde senest mandag den 1. november 2021.

Venlig hilsen og på gensyn På quizledelsens vegne Flemming Krogdahl.

 Grafisk Old-Timer Klub for grafiske seniorer