På museum

Kære Old-Timer.

Det er med stor glæde bestyrelsen endelig kunne være samlet igen, så vi kunne planlægge nye arrangementer.

Vi starter ud med et besøg på Københavns Museum Stormgade 18, den 30. september. Vær her kl.14.15. Omvisningen starter kl. 14.30.

Vi skal se og høre om Danmark fra istid til nutid, så kom med på en rejse gennem Københavns historie. Turen byder på et rigt udvalg af historier om København og byens borgere gennem tiden: Mød det første kendte spor af menneskelig aktivitet i hovedstadsområdet. Hør om skelettet af en kriger fra middelalderen og fortællinger om de store epidemier og brande, som har været med til at forme det København, vi kender i dag. Se den interaktive bymodel, som viser byens puls og udvikling.

Omvisningen vare ca. en time, men vi skal spise forinden, så vi mødes på restaurant ”Karla” Dantes Plads 1 kl. 12.30. Ca. 150 meters gang.

Her skal vi nyde en dejlig platte, bestående af: Sild, rødspætte, laks med rævesovs, hønsesalat, flæskesteg og brie med druer. Det skulle vi alle nok kunne blive mætte af. Den første øl, sodavand eller glas vin, betaler klubben.

Prisen for omvisning, billetter og mad er: Medlemspris kr. 290,00. Ledsagerpris kr. 340,00. Tilmeld dig hurtigt, da der kun er plads til 25 personer.

Tilmelding til Lonnie på tlf. eller mail, se medlemsfortegnelsen, senest den 23. september. Husk for en sikkerheds skyld jeres Coronapas.

På vegne af bestyrelsen og på et glædeligt gensyn.

Lonnie.