En sommerdag på på Bakken

Cirkusrevyen 2019

I år var det 12. gang klubben var i cirkusrevyen og de 80 billetter vi havde købt, blev, som det sker hvert år, hurtigt udsolgt.
Det er fast tradition at vi mødes ved søen ved 16 tiden, hvor revybilletterne bliver delt ud mens vi nyder et glas kold og perlende cavas, og udsigten over søen blev nydt i det skønneste solskinsvejr. Der blev hilst på hverandre og
snakken gik lystigt, som den altid gør, når Oldtimerne er sammen.
Da tiden nærmede sig begav vi os til cirkusteltet, hvor forestillingen skulle begynde kl. 17. Der var igen lidt forsinkelse, for rigtig mange skulle ind og se revyen.
Efter vi havde moret os et par timer, gik vi lidt rundt på Bakken for at få tiden til at gå til kl. 20, hvor vi skulle spise hos Mikkel i restaurant ”Bondestuen”. 
Middagen her er også en tradition: Rejecocktail med masser af rejer og helt frisk salat til forret og lækker mør kalveculotte med tilbehør og rødvinssauce til hovedret. De der havde lyst afsluttede med kaffe. 
Efterfølgende ville nogle stadig holde traditionerne i hævd og skulle have en stor is udenfor.
Sådan en dejlig eftermiddag og aften får desværre hurtigt en ende, sådan er det når man er i godt selskab og det er vi, når vi er sammen med Oldtimerne og deres ledsagere.
LL
PS. Desværre blev 2-3 billeder uskarpe, fordi folk ikke kan sidde stille imens der fotograferes .